Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE are în plan ca Shane McMahon să lupte la WrestleMania 38; El va fi prezent la Elimination Chamber în Arabia Saudită

WWE are în plan ca Shane McMahon să lupte la WrestleMania 38

Dacă sunteți fani Shane McMahon, atunci veți fi încântați să aflați că revenirea lui în cadrul Pay-Per-View-ului WWE Royal Rumble din acest an nu a fost unică. Dave Meltzer, raportează că oficialii au planuri pentru Shane la WrestleMania 38, dar oricare ar fi acestea nu au fost finalizate, motiv pentru care el nu a avut un angle să indice adversarul.

Shane, a fost unul dintre cei 4 wrestleri rămași în meciul Rumble masculin alături de Brock Lesnar, Bad Bunny și Drew McIntyre. De asemenea, se pare că, chiar el era responsabil de acel meci. Shane, l-a eliminat pe Kevin Owens.

Shane, va fi prezent la WWE Elimination Chamber în Arabia Saudită

Tot Meltzer a menționat că Shane McMahon va apărea mai des la WWE TV în următoarele două luni, fiind programat și pentru show-ul Elimination Chamber din Arabia Saudită.

Momentan nu se știe cu cine se va confrunta Shane la evenimentul din Arabia Saudită sau la WrestleMania 38, dar având în vedere că următorul PPV va avea loc în câteva săptămâni, probabil că el va face un angle în cadrul următoarelor două săptămâni.

Fiul lui Vince McMahon, a intrat în meciul Royal Rumble masculin din acest an cu numărul 28 și în cele din urmă a fost eliminat de Brock Lesnar. Ultimul meci al lui Shane McMahon a fost anul trecut la WrestleMania 37 împotriva lui Braun Strowman.

Pay-Per-View-ul Elimination Chamber va avea loc sâmbătă, 19 februarie 2022 în Arabia Saudită, fiind transmis pe Peacock și WWE Network.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages