Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE are în plan apariția unei celebrități importante la Royal Rumble 2022

Johnny Knoxville din franciza filmului ”Jackass” nu va fi singura celebritate care va lucra în meciul Royal Rumble masculin din acest an, deoarece Bad Bunny este programat să apară și el la acest Pay-Per-View.

RingsideNews raportează că un membru titular al echipei creative a confirmat faptul că Bad Bunny va fi ”în Rumble”. S-a menționat că rapperul intenționează să lucreze cât mai mult pentru WWE. În acest moment, nu se știe dacă oficialii au planuri pentru el la WrestleMania 38, însă va fi prezent la evenimentul Royal Rumble din această sâmbătă.

Superstarurile și fanii l-au lăudat pe Bad Bunny pentru munca depusă în meciul Tag Team de la ediția WrestleMania de anul trecut alături de Damian Priest împotriva lui The Miz și John Morrison.

Wrestlerii confirmați deja pentru meciul Royal Rumble masculin din acest an sunt: Dominik & Rey Mysterio, Austin Theory, Angelo Dawkins, Montez Ford, Sheamus, Damian Priest, AJ Styles, Big E, Happy Corbin, Madcap Moss, Sami Zayn, Kofi Kingston, Kevin Owens, Omos, Randy Orton, Matt Riddle, Chad Gable, Otis, Dolph Ziggler și Robert Roode.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages