Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

WWE are două opțiuni pentru John Cena și Goldberg la WrestleMania 36

John Cena va reveni la WWE TV în cadrul SmackDown-ului de pe 28 februarie. Apariția sa la o zi după evenimentul WWE Super ShowDown ar putea fi pentru ceva interesant în „Road to WrestleMania”.

Goldberg este și el din nou prezent în WWE. Acesta este programat să-l înfrunte pe „The Fiend” Bray Wyatt în Arabia Saudită pentru titlul Universal. Știm care este următoarea „țintă” a lui Goldberg, dar oficialii au câteva idei foarte interesante despre cine va urma după Bray Wyatt.

WrestleVotes a dezvăluit că WWE are câteva opțiuni pentru un meci ce include aceste 4 superstaruri de top: Bray Wyatt, Roman Reigns, Goldberg și John Cena. Există câteva combinații care s-ar potrivi și fiecare meci ar fi interesant în felul lui.

„Există discuții despre meciurile pentru acești 4 wrestleri de top la WrestleMania 36. Nimic nu este „bătut în cuie”, dar cei 4 ar putea avea oarecum legătură. Ce meci ți-ar plăcea să vezi?:
Wyatt vs. Reigns pentru titlul Universal și Cena vs. Goldberg SAU Wyatt vs. Cena pentru titlul Universal și Reigns vs. Goldberg?”.

John Cena ar putea face istorie prin câștigarea pentru a 17-a oară a unui titlu mondial în WWE. Acest lucru ar putea face WrestleMania 36 un eveniment și mai important decât este deja.

Meciul pentru centura Universală de pe card-ul pentru WrestleMania 36 este în prezent: „The Fiend” Bray Wyatt (c) vs. Roman Reigns. Dacă Goldberg și John Cena sunt și ei în plan, atunci asta ar putea face meciul de la WrestleMania pentru titlul Universal unul foarte imprevizibil.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages