WWEWWE SmackDown

WWE ar putea avea un plan important pentru Cesaro după WrestleMania 37

Se pare că, Cesaro primește un nou push în WWE. Tocmai a semnat un nou contract cu compania, iar Vince McMahon prezintă din nou interes pentru el. Însă, cea mai mare întrebare este: Când va primi Cesaro o oportunitate la titlul WWE Universal?

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a discutat despre direcția înspre care se îndreaptă oficialii cu Cesaro. Ei bine, Cesaro nu va primi un meci pentru centura Universală înainte de WrestleMania 37. Deci, se presupune că oficialii îl păstrează pe Cesaro până după meciul lui Roman Reigns la cel mai important eveniment anual din WWE.

Ideea ca Cesaro să obțină un title-shot după WrestleMania ar putea fi greu de acceptat pentru fanii nerăbdători pe care îi are el, dar șansele sunt mai mari ca el să câștige centura supremă din SmackDown. WWE nu vrea să se abată de la planurile făcute deja pentru ediția cu numărul 37 a WrestleMania. Titlul Universal va rămâne în posesia lui Reigns până la Mania.

Compania are nevoie de oponenți pentru „The Big Dog” după WrestleMania, iar push-ul constant al lui Cesaro s-ar putea să dea roade în această privință.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !