Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE anunță că a semnat cu 6 noi tinere talente

Site-ul WWE, a anunțat astăzi cea mai recentă clasă de recruți la Performance Center. Printre numele semnate se află Ben Buchanan, fiul fostului superstar din companie Bull Buchanan. De asemenea, a semnat și Bobby Steveson, fratele lui Gable Steveson, și Joseph Fatu, fratele campionilor Tag Team din SmackDown The Usos (Jimmy & Jey).

Cele 6 nume cu, care compania lui Vince McMahon a semnat sunt:

Bobby Steveson; Este fratele medaliatului olimpic de aur Gable Steveson. Steveson s-a luptat la Universitatea din Minnesota. WWE a încercat, de asemnea, să-l convingă pe Gable să semneze un contract.

Ben Buchanan; Un fost campion high school wrestling în Alabama care a rămas neînvins în clasa sa de greutate în timpul sezonului 2019-2020. Este fiul fostului superstar WWE Bull Buchanan.

Brady Booker; Un fost jucător de fotbal al colegiului Universitar din Dakota de Sud. A ocupat postul de fundaș.

Jessica Woynilko; O gimnastă de 21 de ani, culturistă și atletă CrossFit. Ea a concurat în echipa națională a Statelor Unite din 2016 în cădere și pe trambulină.

Joshua Dawkins; S-a antrenat la Team 3D Academy și este nepotul legendei NBA Darryl Dawkins.

Joseph Fatu; Este fratele mai mic al lui Jimmy și Jey Uso și fiul Hall of Famer-ului WWE Rikishi. A luptat ani buni pe șcena independentă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages