Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniIMPACT WrestlingMLWWWE

WWE, AEW și alte promoții nu au niciun interes să semneze cu Alberto Del Rio

De-a lungul anilor, Alberto Del Rio a declarat că, cei din WWE sunt interesați să-l aducă înapoi, dar încă nu s-a întâmplat acest lucru. Oficialii WWE au negat anterior că au existat discuții despre re-semnarea cu acesta.

Se pare că în acest an, Del Rio le-a spus prietenilor că revine în WWE când situația sa juritică se va clarifica, fiind acuzat că și-a agresat fosta iubită. Avocatul lui Del Rio a declarat recent că acuzațiile împotriva clientului său au fost retrase.

Sean Ross Sapp, de la Fightful a menționat pe Twitter că mai multe surse ale companiilor (WWE, MLW și Impact Wrestling) i-au spus că nu au niciun interes să-l semneze pe Alberto. Acest lucru vine ca un răspuns pentru cei care cred că fostul superstar WWE va ajunge într-o promoție de top anul viitor.

Alberto Del Rio, nu a mai lucrat pentru o industrie importantă din 2018, când și-a încheiat run-ul în Impact Wrestling.

„Am vorbit cu persoane din WWE, MLW și Impact Wrestling care mi-au spus că nu au niciun interes să semneze cu Albero Del Rio sau dacă s-ar întâmpla asta ar fi șocați. Superstarul din AEW cu, care am discutat a spus că nu a auzit niciodată ca Del Rio să vină în compania respectivă.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages