Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE acordă din nou importanță titlului Intercontinental

Oficialii WWE pun din nou accent pe titlul Intercontinental. Seara trecută la SmackDown, Gunther și-a apărat cu succes centura IC împotriva lui Shinsuke Nakamura. Gunther a obținut victoria clean iar meciul a fost în stilul vechi al NXT-ului.

Compania, dirijată acum de Paul ”Triple H” Levesque, pune mai mult accent pe titlurile mid-card și difuzează videoclipuri pentru a evidenția importanța centurilor. Înainte de Main Event-ul SmackDown-ului din această săptămână, a fost difuzat un material video în care apăreau mulți dintre deținătorii titlului Intercontinental, printre care Bret Hard, Pedro Morales, Pat Patterson, Tito Santana, Mr. Perfect și alții. Comentatorii au caracterizat respectiva centură ca fiind ”cea a omului muncitor”.

De asemenea, a fost anunțat un viitor pretendent la respectivul titlu. Pe parcursul unui promo în backstage, Ricochet a spus că își dorește o șansă la centura IC în viitorul apropiat. El a fost întrerupt de un atac venit din partea lui Happy Corbin, așa că va primi oportunitatea la un moment dat după feud-ul cu, Corbin.

WWE se ocupă serios și de titlul United States. La RAW-ul din această săptămână, înainte ca Bobby Lashley să-și apere cu succes centura împotriva lui Ciampa, a fost difuzat un videoclip cu unii dintre campionii legendari ai Statelor Unite, iar Ciampa i-a dedicat meciul lui Harley Race. În plus, la episodul RAW-ului de săptămâna viitoare, Lashley își va apăra titlul în fața lui AJ Styles.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages