Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

WWE a vrut să-i schimbe numele lui Adam Cole și să-l facă managerul lui Keith Lee

Luna trecută, am raportat faptul că există planuri ca gimmick-ul lui Keith Lee să fie schimbat în postura de heel, odată cu revenirea la WWE TV. În cadrul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a dezvăluit mai multe detalii despre acest subiect, planul inițial constând și în includerea lui Adam Cole. Ideea a fost ca lui Cole să i se schimbe numele, deoarece mai exista un Cole (Michael Cole) la show-urile TV săptămânale.

Iată ce a spus Meltzer: „Urma ca Adam Cole să debuteze în Main Roster. Ideea a fost ca Keith Lee să facă heel turn și să-l aibă pe Cole drept manager și, probabil, sub un nume diferit pentru că există deja un Cole la show-urile TV săptămânale. Am fi avut ceva similar cu Lio Rush-Bobby Lashley, unde a existat un tip scund foarte vorbăreț în spatele căruia se ascunde un tip masiv afro-american. Aceasta a fost dinamica pe care o căutau oficialii pentru Adam Cole, să fie mai mult manager decât luptător.”

Meltzer a menționat că această idee nu a aparținut echipei creative, venind din partea lui Vince McMahon sau Bruce Prichard, iar o altă sursă a spus că planul a fost în totalitate al lui Vince.

Datorită acestui lucru, este clar de ce Cole a luat decizia de a pleca din WWE. În AEW, Cole este deja poziționat ca un superstar de top în companie, fiind parte din The Elite. El se va confrunta cu Frankie Kazarian la episodul AEW Dynamite de săptămâna viitoare.

Lee a lucrat la show-ul Main Event în ultimele săptămâni, iar oficialii se pregătesc să-l readucă la TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages