Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE a vândut peste 60.000 de bilete pentru Pay-Per-View-ul Clash at the Castle

WWE revine în Marea Britanie pentru un Pay-Per-View important, sâmbătă, 3 septembrie 2022. Clash at the Castle va avea loc pe Principality Stadium din Cardiff, Țara Galilor. În ciuda prețurilor mari ale biletelor atunci când au fost puse în vânzare, compania trebuie să fie încântată de vânzările de până acum.

Deși încă nu a fost anunțat niciun meci pentru respectivul eveniment, asta nu înseamnă că fanii din UK nu se înghesuie să cumpere bilete. Recent, WWE a atins o statistică importantă pentru acest PPV.

Conform unui raport al WrestleTix pe Twitter, WWE a vândut peste 60.000 de bilete pentru Clash at the Castle. Având în vedere capacitatea actuală a stadionului, asta înseamnă că au mai rămas aproximativ doar 11.000 de locuri. Se pare că va fi o mega atmosferă în momentul desfășurării show-ului.

Ultimul Pay-Per-View WWE transmis la nivel internațional din Marea Britanie a fost Insurrextion în 2003. Acum, este vorba despre un eveniment de mare amploare iar fanii își doresc în mod clar să participe. Cu un card potrivit, oficialii ar putea ajunge aproape de a umple tot stadionul.

Clash at the Castle va fi al doilea show consecutiv organizat de WWE pe stadion. SummerSlam va avea loc pe 30 iulie pe Nissan Stadium din Nashville, Tennessee. Universul WWE se pregătește pentru un eveniment mare în UK și se pare că este gata să se prezinte în număr mare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages