Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE a sistat push-ul unui Superstar din RAW

Se pare că WWE a sistat planurile pentru Humberto Carillo, deoarece el nu a fost prezent la RAW-ul din această săptămână.

Inițial, Carillo trebuia să un feud pe termen lung cu Sheamus, însă Ricochet i-a luat locul. PWInsider a raportat că motivul pentru care Humbero Carillo nu a fost prezent la show-ul brand-ului roșu este pentru că pur și simplu Vince McMahon a decis să se concentreze pe Ricochet în acest moment.

Trebuie să remarcăm faptul că, Carillo a fost rănit în săptămâna trecută în timpul meciului cu Sheamus. Humberto a căzut agresiv în afara ring-ului și a avut probleme la ridicare. Meciul a fost oprit iar Sheamus a fost anunțat câștigător, deoarece planul era ca el să obțină victoria.

Nu se cunosc detalii cu privire la starea de sănătate a lui Carillo în urma incidentului de săptămâna trecută, dar se pare că, cel puțin deocamdată, nu va fi implicat în programul lui Sheamus.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages