Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE PPVWWE SmackDown

WWE a schimbat planul pentru Main Event-ul de la Royal Rumble 2021

Se pare că planurile s-au schimbat din nou și niciun meci care a fost planificat inițial nu va avea loc la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an. Daniel Bryan a declarat săptămâna trecută că va intra în meciul Royal Rumble iar comentatorii au vorbit despre asta în episodul trecut a SmackDown-ului.

Angle-ul de sfârșit la SmackDown-ul de săptămâna trecută, între Roman Reigns și Kevin Owens indică faptul că disputa dintre ei va continua cel puțin până la Rumble. Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că un meci între Bryan vs. Reigns era planificat inițial. Acum câteva săptămâni, în cadrul Talking Smack, Bryan a spus că și-a încheiat socotelile cu Uso și a indicat că se va îndrepta către Reigns pentru titlul Universal.

Dave Meltzer a menționat că SmackDown-ul are o problemă cu superstarurile babyface pentru Main Event. În acest moment, dacă oficialii nu vor aduce pe cineva neașteptat, la WrestleMania 37 probabil că vom avea parte de un meci între Bryan vs. Reigns sau Goldberg vs. Reigns. Din moment ce Goldberg l-a tot menționat pe Reigns în interviurile recente, acesta pare să fie cel mai probabil meci. WrestlingNews.co a raportat în urmă cu câteva săptămâni că un meci între The Rock vs. Roman Reigns nu va avea loc în acest an.

Așa cum stau lucrurile acum, primele 3 meciuri care urmează să fie confirmate pentru evenimentul WWE Royal Rumble 2021, sunt:

WWE Universal Championship Match:
Roman Reigns (c) w/Paul Heyman & Jey Uso vs. Kevin Owens

Gimmick Match:
”The Fiend” Bray Wyatt vs. Randy Orton

United States Championship Match:
Bobby Lashley (c) w/The Hurt Business vs. Matt Riddle

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages