Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

WWE a schimbat numele mai multor superstaruri din NXT

În cursul zilei de ieri, pe social media s-a anunțat faptul că încă 3 superstaruri din NXT vor avea un nume nou. Anriel Howard, va cunoscută sub numele de Lash Legend. Sean Tan, va fi cunoscut sub numele de Dante Chen, iar Josh Dawkins va fi cunoscut sub numele de Malik Blade.

De asemenea, la primul show al brand-ului NXT 2.0 din această săptămână, 6 superstaruri au debutat cu alte nume:

  • Brooks Jensen & Josh Briggs, au pierdut un meci Tag Team împotriva Imperium. Jensen, a semnat cu WWE luna trecută iar numele său real este Ben Buchanan (fiul fostului superstar Bull Buchanan).
  • Trick Williams, pe numele său real Matrick Belton, a debutat ca fiind prietenul lui Carmelo Hayes. Williams, a ținut un discurs amical cu Hayes și i-a spus că a fost prea umil până în acel moment. Trick și Hayes l-au atacat pe Duke Hudson.
  • Tony D’Angelo, pe numele său real Joe Ariola, a debutat cu un gimmick asemănător unui mafiot, deși nu s-a explicat în mod clar că are legături mafiote.
  • Ivy Nile, a debutat ca prima membră a Diamond Mine. Numele ei real este Emily Andzulis și a concurat la Jocurile Titan de la NBC. Ea a semnat cu WWE în ianuarie 2020.
  • Bronson Rechsteiner (fiul fostului superstar Rick Steiner), a debutat sub numele de Bron Breakker. La un moment dat, weekend-ul trecut, numele său în roster era Rex Steiner, dar planurile s-au schimbat. El l-a învins pe LA Knight în primul său meci la TV.
  • Cal Bloom (fiul fostului superstar WWE/AEW Wayne Bloom), a debutat sub numele de Von Wagner. El l-a înlocuit pe Kyle O’Reilly în meciul Fatal 4-Way pentru titlul NXT.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages