Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE a schimbat din nou numele Pay-Per-View-ului Extreme Rules

WWE a schimbat din nou în mod discret numele Pay-Per-View-ului Extreme Rules, deoarece se pare că oficialii importanți nu au fost mulțumiți de schimbarea anunțată săptămâna trecută.

Numele Extreme Rules, clasic evenimentului a fost schimbat săptămâna trecută în Extreme Rules: The Horror Show, dar în ultimele 72 de ore, articolele de pe site-ul WWE au caracterizat show-ul ca fiind The Horror Show at Extreme Rules. Această schimbare a fost menționată și la SmackDown-ul de săptămâna trecută cu un logo ușor modificat.

Nu se știe de ce numele respectivului PPV a fost schimbat din nou, dar probabil responsabilul este Vince McMahon care se răzgândește foarte repede.

Tema horror a evenimentului face referire la meciul Swamp Fight între Bray Wyatt vs. Braun Strowman pentru titlul Universal. Respectivul meci va fi cinematografic și se va desfășura într-o zonă mlăștinoasă undeva lângă Orlando, Florida.

Ideea din spatele meciurilor tematice (Boneyard Match, Greatest Wrestling Match Ever, Corporate Money in the Bank Ladder Match etc) este pentru ca fanii să aibă parte de ceva diferit la fiecare eveniment special până când aceștia pot reveni în arene.

Mai jos aveți un update asupra card-ului pentru The Horror Show at Extreme Rules:

WWE Universal Championship Wyatt Swamp Fight Match:
Braun Strowman (c) vs. Bray Wyatt.

WWE Championship Match:
Drew McIntyre (c) vs. Dolph Ziggler

RAW Women’s Championship Match:
Asuka (c) vs. Sasha Banks

SmackDown Women’s Championship Match:
Bayley (c) vs. Nikki Cross

Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules va avea loc duminică, 17 iulie, pe WWE Network.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages