Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE a schimbat data Pay-Per-View-ului Money in the Bank 2021

WWE se pregătește deja pentru următorul Pay-Per-View, dar au schimbat planurile în ceea ce privește „calendarul”. Acum, WrestleMania:Backlash va fi următorul eveniment.

Backlash și Money in the Bank aveau inițial date diferite. MITB trebuia să aibă loc pe 16 mai, iar Backlash avea loc pe 20 iunie. Compania a modificat acest lucru, iar data PPV-ului MITB 2021 nu a fost anunțată. Probabil respectivul eveniment se va desfășura în iunie, dar acest lucru nu a fost confirmat.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a atras atenția asupra acestui fapt:

„Următorul Pay-Per-View trebuia să fie Money in the Bank, dar iată că acum este WrestleMania:Backlash”.

Drew McIntyre va primi un rematch pentru titlul WWE împotriva lui Bobby Lashley la WrestleMania:Backlash, iar Money in the Bank a fost amânat. Rămâne de văzut dacă WWE va organiza PPV-ul MITB din acest an, luna următoare.

Anul trecut, Otis a câștigat servieta Money in the Bank în urma meciului masculin, și a deținut-o mult timp înainte ca The Miz să îl lase fără ea. Servieta MITB feminină a fost câștigată de Asuka, dar ea nu a mai folosit-o, deoarece a primit titlul feminin din RAW de la Backy Lynch, care a renunțat la el după ce a aflat că este însărcinată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages