Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

WWE a renunțat la apariția lui The Undertaker în cadrul PPV-ului Elimination Chamber 2022

PWInsider raportează că existau planuri ca The Undertaker să fie prezent la Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber de ieri după-amiază, dar se pare că planurile au fost abandonate.

Noul membru al WWE Hall of Fame era programat să aibă o apariție non-wrestling la respectivul eveniment pentru a sărbători viitoarea intrare în clasa HOF 2022. S-a menționat că urma să aibă o apariție simplă fără niciun alt angle în plan.

Un alt nume important care trebuia inițial să apară la EC era Kurt Angle, și el membru al WWE Hall of Fame. Se crede că Angle nu trebuia să lupte la acest show. Kurt, a spus în podcast-ul său că oficialii aveau în plan ca el să revină pentru câteva săptămâni la WWE TV, dar totul a fost sistat în cele din urmă. Existau speculații că va fi implicat în storyline-ul dintre Alpha Academy și RK-Bro.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages