Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE a permis folosirea unui cuvânt interzis la TV

Oficialii au câteva cuvinte interzise pe care Superstarurile nu le pot spune la WWE TV. Ciudat este faptul că unul dintre cuvintele interzise este „wrestling” în timpul unui show World Wrestling Entertaiment. Se pare că acea politică s-a schimbat.

Cei din WWE au început să folosească cuvântul „wrestling” în timpul promo-urilor din ultimele săptămâni. Acest lucru a fost făcut în mod intenționat, întrucât fiecare promo este scris complet. Charly Caruso a spus că Edge vs. Randy Orton ar putea fi „cel mai mare meci de wrestling din toate timpurile.” Ea nu ar fi spus niciodată asta dacă nu ar fi fost scris în script.

Dave Meltzer a relatat în timpul Wrestling Observer Radio că Paul Heyman se află probabil în spatele acestei schimbări. Se presupune că Heyman este cel care a luat inițiativa ca, cuvântul „wrestling” să fie utilizat din nou. În mod evident, Vince McMahon a fost de acord.

Compania își menționează wrestlerii ca fiind Superstaruri, însă de acum au voie să utilizeze cuvântul „wrestling”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages