Sustineti InRing.Ro
AEWWWE

WWE a ofertat mai multe superstaruri AEW

Situația dintre WWE și AEW continuă să se intensifice, iar faptul că Vince McMahon a plecat oferindu-i lui Paul ”Triple H” Levesque șansa de a conduce în sfârșit compania a schimbat lucrurile. Oficialii așteaptă cu ”sufletul la gură” să expire câteva contracte din All Elite Wrestling.

S-a relatat că Malakai Black a fost ofertat de WWE, dar nu se știe statutul discuțiilor. Se pare că Black nu este singurul pe care oficialii și-l doresc, pentru că Sean Sapp a raportat prin intermediul Fightful Select că FTR și Swerve Strickland au fost, de asemenea, contactați de WWE.

„Pe lângă Malakai, o sursă din WWE a declarat că au fost contactați FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood). Cei doi mai având ani în contractul AEW, dar au petrecut mult timp în WWE lucrând cu Triple H. În plus, oficialii au încercat intens să re-semneze cu FTR sub regimul lui Vince McMahon, dar echipa a ales să se alăture AEW. Printre alții, Swerve Strickland este un nume foarte cunoscut în cadrul All Elite Wrestling, care a fost contactat și de WWE.”

S-a menționat că nu a fost dezvăluit niciun nume, dar o sursă AEW a spus că ”WWE a contactat în august un superstar care s-a aflat în companie încă de la început, iar cei de acolo au fost surprinși să afle de telefon”.

Rămâne de văzut cum va arăta lumea Pro Wrestling-ului peste un an. Se pare că există câteva superstaruri din roster-ul AEW pentru care WWE ar putea avea câteva idei sub noul regim al lui ”The Game”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages