Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE a oferit un alt teasing ”White Rabbit” în timpul pauzei publicitare de la SmackDown și pe parcursul show-ului

După cum am mai spus, WWE a folosit piesa ”White Rabbit” a trupei Jefferson Airplane în timpul house show-urilor de weekend-ul trecut. Se pare că, compania a făcut din nou același lucru în timpul unei pauze publicitare la SmackDown-ul de seara trecută, care a avut loc în Salt Lake City.

Clipuri postate de fani pe social media arată cum melodia ”White Rabbit” a răsunat în interiorul Vivint Arena din Salt Lake City pe parcursul unei pauze publicitare a show-ului albastru.

De asemenea, oficialii au mai prezentat un alt cod QR ”White Rabbit” pe parcursul SmackDown-ului. După scanarea codului QR a apărut un joc labirint cu iepuri albi. Coordonatele duc la Rogers Place din Edmonton, Alberta, locul unde se va desfășura episodul RAW-ului de săptămâna viitoare.

Toată lumea crede că teaser-ul ”White Rabbit” indică revenirea lui Bray Wyatt în companie. Vă reamintim că Wyatt a fost concediat din WWE în iulie 2021.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages