Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE a oferit mai multe indicii despre Cody Rhodes în timpul meciului lui Seth ”Freakin” Rollins la RAW-ul de seara trecută

Seth ”Freakin” Rollins încă nu are un adversar pentru WrestleMania 38, dar crainicii WWE au indicat cu cine s-ar putea confrunta Rollins la Mania 38.

La RAW-ul de seara trecută, Seth a avut un meci cu prietenul său Kevin Owens, a cărei stipulație a fost că dacă Rollins câștigă, va face segmentul cu ”Stone Cold” Steve Austin în cadrul WrestleMania 38.

Seth ”Freakin” Rollins a pierdut meciul, dar Corey Graves a indicat câte ceva despre Cody Rhodes. În ultimul minut al show-ului, Graves a spus că speranțele lui Rollins pentru Mania au fost ”spulberate” și ”visul lui a devenit un coșmar”.

Graves nu ar fi făcut aceste afirmații fără aprobarea lui Vince McMahon și Vince nu ar oferi aceste indicii dacă Rollins nu urmează să apară. După cum am relatat anterior, vinerea trecută, meciul dintre Seth ”Freakin” Rollins și Cody Rhodes încă se afla pe lista internă a ediției WrestleMania din acest an.

WWE are câteva săptămâni la dispoziție pentru a anunța meciul, așa că îl putem vedea pe Cody în RAW foarte curând, poate chiar la episodul viitor al show-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages