Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE a modificat un meci pentru Monday Night RAW, MVP revine în ring

Meciul ce nu includea titlul WWE dintre Xavier Woods vs. campionul WWE Bobby Lashley, anunțat pentru RAW-ul de săptămâna viitoare s-a modificat într-un meci Tag Team.

În timpul unui spot publicitar difuzat la SmackDown-ul din această săptămână, s-a anunțat faptul că MVP va reveni în ring pentru a face echipă cu Bobby Lashley împotriva The New Day.

La RAW-ul de săptămâna trecută, Kingston l-a acuzat pe MVP că exagerează cu accidentarea la genunchi. MVP a spus că nu a primit acordul medicilor să intre în acțiune iar apoi a fost executat de Kofi cu „Trouble in Paradise”.

MVP a fost scos din ring în luna februarie, datorită unei accidentări la genunchi. Întoarcerea lui în ring nu este o surpriză deoarece el este promovat pentru câteva Live Event-uri viitoare. Meciul de la RAW-ul viitor va ajuta la continuarea build-upului dintre Lashley vs. Kingston pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an.

De asemenea, tot pentru RAW-ul de săptămâna viitoare a fost anunțat un segment MizTV cu participanții din meciul Money in the Bank (John Morrison, Matt Riddle, Drew McIntyre și Ricochet).

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages