Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0WWE RAW

WWE a modificat subtil formatul RAW-ului; Oficialii au în plan mai multe feud-uri între RAW si NXT

WWE a modificat subtil formatul RAW-ului

Formatul RAW-ului din această săptămână arăta inițial foarte diferit de ceea ce a ajuns compania să prezinte, deoarece s-au făcut modificări script-ului cu doar câteva ore înainte ca show-ul să fie difuzat pe USA Network.

PWInsider raportează că au existat multe modificări asupra meciurilor și a segmentelor. Singurul lucru care a rămas neschimbat a fost segmentul lui Paul Heyman și Brock Lesnar care a deschis episodul.

Meciul dintre Damian Priest și Shelton Benjamin a fost adăugat pe card în ultimul moment, fiind probabil făcut pentru a ajuta la meciul de săptămâna viitoare pentru titlul United States între Priest și Finn Balor.

Oficialii au rămas cu Main Event-ul inițial, între RK-Bro vs. Seth Rollins & Kevin Owens. Cele două echipe vor concura într-un meci de tipul Triple Threat pentru titlurile Tag Team din RAW împotriva actualilor campioni Alpha Academy pe 7 martie 2022.

Oficialii au în plan mai multe feud-uri între RAW și NXT

În ultimele câteva săptămâni, WWE a trimis superstaruri de top din roster în NXT pentru a lucra cu potențiali de top. AJ Styles a venit în NXT pentru o dispută cu Grayson Waller, iar Waller are apariții și la RAW.

Styles a luptat în primul său meci din NXT împotriva lui Waller și a pus over. Acum, Dolph Ziggler se află în NXT, unde se va înfrunta cu Tommaso Ciampa la episodul din această seară a NXT 2.0, câștigătorul primind o șansă la titlul NXT deținut de Bron Breakker.

La RAW-ul de seara trecută, Ciampa și Finn Balor i-au învins pe Ziggler și Robert Roode. Dave Meltzer a remarcat în episodul de astăzi a Wrestling Observer Radio că planul pentru viitor este să avem întotdeauna un superstar din RAW într-un feud cu un superstar din NXT, fiind o modalitate de a crește rating-urile NXT 2.0, deoarece ambele show-uri sunt difuzate pe USA Network.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages