Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE a modificat numele unui alt superstar din RAW

Tommaso Ciampa este cel mai recent superstar al cărui nume a fost modificat de către oficialii WWE. Seara trecută la RAW, Mustafa Ali a revenit în ring, câștigând un meci împotriva lui The Miz. După meci, cameramanii l-au urmărit pe Ali în timp ce acesta sărbătorea victoria în zona ring-ului și pe rampă. Apoi, Mustafa a fost atacat din spate de Ciampa.

Crainicii îi spuneau în mod insistent lui Tommaso doar Ciampa. Schimbarea numelui său a fost făcută bineînțeles de Vince McMahon căruia îi place să folosească numele real sau un nume care nu a fost creat de companie. În cazul lui Ciampa, prenumele său real este Tommaso.

Săptămâna trecută, Theory a fost cel căruia i s-a ”retras” prenumele. De asemenea, și altor superstaruri, precum Humberto Carillo și Angel Garza, li s-au scurtat numele în ultimele luni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages