Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE a luat în considerare un meci între Shane McMahon vs. Bobby Lashley la WrestleMania 38

WWE a avut foarte multe idei pentru WrestleMania 38, dar acum oficialii au ajuns să concretizeze direcția în care vor merge cu acest eveniment în mare măsură. Se pare că, compania a luat în calcul o opțiune foarte interesantă pentru Shane McMahon la ediția Mania de anul acesta.

Se zvonește că adversarul lui Lashley la WrestleMania 38 este nimeni altul decât fiul lui Vince McMahon. RingsideNews, s-a interesat despre acest subiect și lucrurile au fost clarificate în mare măsură.

”Un zvon ia amploare că Shane McMahon s-ar putea lupta cu Bobby Lashley în acest an la WrestleMania. Ni s-a transmis că acesta nu este planul actual, dar ”a fost o idee luată în considerare înaite de WWE Day 1”. Cu toate acestea, ”după Day 1, ideea a fost schimbată cu altceva.””

După cum am raportat anterior, WWE a schimbat planurile creative pentru Shane McMahon. El nu mai este programat să lucreze la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber pe 19 februarie 2022 în Arabia Saudită. Shane, a fost înlocuit de Austin Theory la acest eveniment.

Se pare că, compania a finalizat meciurile pentru titluri la WrestleMania 38. Lucrurile se pot schimba oricând datorită lui Vince McMahon, însă este puțin probabil ca Lashley și Shane să se confrunte în cadrul acestui PPV din Dallas, TX.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages