Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE a luat în calcul apariția lui The Rock la Royal Rumble 2022?

Următoarea ediție a Pay-Per-View-ului WWE Royal Rumble va avea loc în câteva zile, însă fanii nu ar trebui să-și facă speranțe cu privire la mult așteptata revenire a lui The Rock în companie.

Un membru important din echipa creativă a WWE, spune: ”The Rock nu a fost niciodată programat pentru Royal Rumble”. Oficialii au făcut toate planurile pentru Rumble fără să ia în calcul un rol al starului de la Hollywood.

Deoarece este binecunoscut faptul că The Rock are programul încărcat, ”nu s-a discutat nici măcar o dată despre posibilitatea apariției sale la respectivul eveniment”. Acest lucru nu s-a schimbat și nici nu se va schimba, așa că infirmă toate zvonurile cu privire la apariția lui The Rock în cadrul PPV-ului de sâmbătă, 29 ianuarie 2022.

În plus, am relatat anterior că WWE nu a planificat niciodată un meci între The Rock vs. Roman Reigns la ediția WrestleMania din acest an. Dwayne Johnson este un tip foarte ocupat, iar oficialii vor apela la el când va fi disponibil. Acest lucru nu se va întâmpla curând.

În cele din urmă, Dwayne Johnson va reveni în WWE, pentru cel puțin o apariție. S-ar putea să lupte din nou, însă trebuie să fie foarte atent.

Evenimentul Royal Rumble de anul acesta va include probabil o surpriză sau două pentru fani, dar asta nu are de-a face nici pe departe cu The Rock.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages