Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE a lansat un tricou funny cu WrestleMania 36

Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 va avea loc sâmbătă, 4 aprile și duminică, 5 aprilie la WWE Performance Center din Orlando, Florida.

Fanii nu vor fi prezenți la acest eveniment datorită izbucnirii coronavirusului. Show-ul a fost mutat de la Raymond James Stadium din Tampa la unitatea de instruire a WWE din cauza pandemiei.

WWE a lansat un nou tricou pentru a promova WrestleMania 36 și a face haz de necaz pentru că nu vor fi fani la eveniment.

Tricoul „Nu am fost acolo” are prețul de 27,99$ și este însoțit de mesajul „Prea mare pentru o noapte” în partea de jos.

Meciul dintre campionul WWE Brock Lesnar vs. Drew McIntyre este de așteptat să aibă loc în prima noapte, în timp ce meciul dintre campionul Universal Goldberg vs. Roman Reigns va fi Main Event-ul celei de-a doua seri.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages