Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE a înlăturat momente notabile din replay-urile de la WrestleMania 37

WWE a organizat Pay-Per-View-ul WrestleMania 37 în prezența publicului live pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida. Evenimentul nu a fost lipsit de mici probleme, cauzate în prinicipal de condițiile meteorologice.

De îndată ce a început prima seară a WrestleMania, oficialii au trebuit să întrerupă show-ul până la „calmarea” furtunii. Fanii nu vor mai putea să vadă acel „moment istoric”, deoarece a fost înlăturat prin editarea transmisiunii.

Un alt moment important a fost șters. Mandy Rose a alunecat în timp ce se îndrepta către ring. Acest moment a atras atenția fanilor și a fost introdus și în storyline-ul ei cu Nia Jax la RAW-ul din săptămâna următoare. De asemenea, WWE a editat și câteva replay-uri din PPV-ul Mania 37.

Cei din WWE sunt cunoscuți pentru astfel de metode deoarece șterg întotdeauna conținutul pe care nu doresc ca fanii să îl vadă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages