Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE a indicat următorul oponent al lui Brock Lesnar

Vinerea trecută la SmackDown, Drew McIntyre, a lansat un Open Challenge. Acesta a fost onorat de Mustafa Ali, care încearcă să se mențină în top. Modul în care McIntyre l-a învins pe Ali poate indica un viitor meci important.

Dave Meltzer, raportează pentru Wrestling Observer că finalul meciului dintre cei doi a avut într-adevăr o ”semnificație anume”. Drew, l-a făcut pe Mustafa să cedeze folosind Kimura. Aceasta este una dintre manevrele ”semnătură” ale lui Brock Lesnar. Deci, ar putea exista ”repercursiuni” pentru gestul făcut de scoțian.

McIntyre, a câștigat titlul WWE în urma unui meci cu Lesnar la WrestleMania 36. Pay-Per-View-ul respectiv a avut loc la Performance Center. Drew, a declarat recent în mod public că vrea un nou meci contra lui Brock, de data asta în prezența fanilor.

”Terenul” a fost pregătit pentru un feud între Brock Lesnar și Drew McIntyre. Cei doi au făcut oarecum istorie cu un meci la Mania. Majoritatea fanilor au fost dezamăgiți de faptul că Drew nu s-a bucurat de momentul său de glorie în fața publicului live.

Reign-ul lui Drew McIntyre ca și campion WWE a venit în cel mai inoportun moment. Fără fani prezenți la show-uri, a fost destul de greu ca scoțianul să transmită un impuls major. Drew, a pierdut centura WWE în fața lui The Miz, după ce acesta a făcut cash-in la Elimination Chamber.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages