Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

WWE a încercat să readucă în companie două foste superstaruri atunci când Vince McMahon era încă CEO

Au existat discuții despre revenirea unei foste echipe din WWE la începutul acestui an, dar se pare că nimic nu s-a concretizat. PWInsider relatează că oficialii au propus ca Good Brothers, Doc Gallows și Karl Anderson, să se întoarcă în companie. Oferta a fost făcută când Vince McMahon avea încă funcția de CEO.

Raportul precizează că discuțiile au eșuat deoarece Gallows și Anderson nu aveau de gând să revină pentru o sumă mică de bani. Ei au mai greșit odată, în 2019, când au ales să semneze din nou cu WWE în loc să accepte contractul AEW. WWE i-a concediat câteva luni mai târziu.

Contractul lui Gallows și Anderson cu Impact Wrestling urma să expire în iulie, dar Fightful Select raportează că aceștia au fost de acord cu o scurtă prelungire pentru a lucra la recentele înregistări din Dallas. Ei vor lucra, de asemenea, pentru New Japan Pro Wrestling luna viitoare, pe lângă show-urile Wrestle Kingdom 2023.

În acest moment, revenirea lor în WWE este infirmă, dar orice ar fi posibil acum cu noul regim.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages