Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

WWE a început să indice un meci important pentru Survivor Series 2021; Brock Lesnar nu face parte din roster-ul SmackDown-ului

Brock Lesnar, urmează să se confrunte cu Roman Reigns luna viitoare, dar se pare că încă face parte din roster-ul RAW-ului, în ciuda rapoartelor care afirmă că va fi mutat oficial în SmackDown.

La episodul SmackDown-ului de seara trecută, Reigns l-a întrebat pe Heyman dacă într-adevăr știa că Lesnar va fi prezent la SummerSlam. Se pare că, probabil, Heyman va băga indrică sau se va îndepărta de Roman pentru a se alătura din nou lui Brock.

După cum InRing.ro a relatat anterior, Brock Lesnar este considerat babyface cel puțin în feud-ul cu Roman Reigns iar storyline-ul dintre Paul Heyman și Roman este că ”Tribal Cheif” i-a salvat job-ul lui Heyman după ce contractul lui ”The Beast” cu WWE s-a încheiat în urmă cu un an și jumătate.

Lesnar și Reigns se vor înfrunta pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul Crown Jewel de luna viitoare în Arabia Saudită. Deoarece The Rock nu ar fi disponibil pentru WrestleMania 38 în Dallas, un meci între Brock și Roman a fost programat pentru ediția viitoare a WrestleMania, așadar confruntarea din Arabia Saudită are sens pentru că va duce la un rematch între cei doi la Mania 38 anul viitor.

WWE are nevoie de un motiv pentru a-i ține pe Reigns și Lesnar departe unul de celălalt din noiembrie până în martie, deci păstrarea lui Brock în roster-ul brand-ului roșu ar fi o modalitate de a face acest lucru.

Roman Reigns, are multe de făcut în următoarele câteva luni și nu se așteaptă să piardă centura Universală în curând. În plus, până la meciul de luna viitoare, Reigns este programat să se confrunte cu ”Demon” Finn Balor la Extreme Rules duminică, 26 septembrie.

De asemenea, în timpul SmackDown-ului din această săptămână, oficialii au indicat un meci de tipul Champion vs. Champion între Roman Reigns și Big E la PPV-ul Survivor Series din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages