Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE a început să indice revenirea lui Cody Rhodes în companie

Se pare că inevitabilul s-a produs și cele două părți au ajuns la un acord, semnându-se un contract pentru că WWE a început să indice revenirea lui Cody Rhodes.

În timpul promo-ului lui The Miz la RAW-ul de seara trecută, când a vorbit despre partenerul său de echipă, s-a referit la el drept ”Dashing” și aparent a indicat că Rhodes va fi acesta. Rhodes a fost numit ”Dashing” Cody Rhodes pentru o scurtă perioadă de timp în primul său run pentru WWE. The Miz a dezvăluit în cele din urmă că nu Cody, ci Logan Paul, va fi partenerul său pentru meciul de la WrestleMania 38. Referința ”Dashing” a fost inclusă și într-un tweet pe contul oficial de Twitter al WWE.

Mai târziu, în segmentul lui Edge, contul de Twitter al WWE a făcut referire la ”Smoke and Mirrors”, care este și numele vechii melodii de intrare a lui Cody în WWE.

Acum este destul de clar că s-a semnat un contract pentru că oficialii nu l-ar fi indicat pe Cody Rhodes dacă nu s-ar fi întâmplat acest lucru. Mai mult, se pare că Rhodes a fost în Orlando weekend-ul trecut pentru a se antrena la Performance Center. Cu toate acestea, nu se știe când va debuta și cu cine se va înfrunta la Mania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages