Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE a făcut schimbări de ultim moment la SmackDown-ul din această săptămână

Formatul pentru SmackDown-ul din această săptămână arăta inițial diferit față de ceea ce WWE a prezentat în final, deoarece oficialii au modificat două meciuri cu doar câteva ore înainte ca show-ul să fie difuzat pe FOX.

Fightful Select raportează că planul inițial era ca Ridge Holland să facă un promo pentru a se adresa lui Big E care a suferit o accidentare majoră la gât. Nefericitul moment s-a întâmplat la episodul de săptămâna trecută, când Holland a executat un ”German Suplex” pe fostul campion WWE.

Holland nu a mai ținut respectivul promo și a avut un meci împotriva lui Kofi Kingston. De asemenea, compania a difuzat clipurile lui Big E de pe Twitter cu privire la starea sa de sănătate.

O altă schimbare făcută a fost un meci Tag Team între Drew McIntyre & The Viking Riders vs. Happy Corbin, Jinder Mahal & Shanky. S-a menționat că Shanky a fost adăugat în ultimul moment la meci, înlocuindu-l pe Madcap Moss dintr-un oarecare motiv care nu a fost dezvăluit.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages