Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE a făcut o schimbare majoră la segmentele tip promo

Ani de zile, WWE a scris promo-uri pentru superstarurile sale, ceea ce a dus la critici din partea fanilor și a wrestlerilor deopotrivă, inclusiv a fostului star Jon Moxley (Dean Ambrose), care consideră că acest proces nu le-a permis talentelor să aibă propriile voci, deoarece vorbitul face parte din arta wrestling-ului.

PWInsider a raportat ieri că, în ultimele săptămâni, oficialii le-au permis talentelor să aibă mai multă libertate la microfon, lăsându-le să improvizeze mai mult în loc să spună cuvânt cu cuvânt ceea ce era scris în script.

În raport s-a menționat, de asemenea, că cel puțin ”o parte considerabilă” din meciul dintre Drew McIntyre și Sheamus la SmackDown-ul de pe 29 iulie a fost oficializată în ring, ceea ce reprezintă o schimbare față de faptul că fiecare lucru a fost stabilit înainte de meci.

După cum am relatat anterior, compania va face mici schimbări în timp, ci nu toate schimbările deodată, pentru a arăta investitorilor că firma este stabilă acum că Vince McMahon nu mai ocupă funcția de CEO. Stephanie McMahon și Nick Khan sunt co-CEO, în timp ce Paul ”Triple H” Levesque este șef al echipei creative.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages