Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE a făcut o schimbare importantă pentru WrestleMania 38

WWE a confirmat deja că, cel mai important Pay-Per-View al companiei, WrestleMania, ajuns la ediția cu numărul 38 va avea loc duminică, 3 aprilie 2022, pe AT&T Stadium din Dallas, Texas. De asemenea, în luna aprilie a acestui an s-a raportat că oficialii plănuiau ca respectivul eveniment să se desfășoare pe parcursul unei singure nopți.

Cu toate acestea, Fightful Select a raportat astăzi că planul intern săptămâna trecută era ca WrestleMania 38 să se desfășoare pe parcursul a două nopți. Astfel, PPV-ul va avea loc sâmbătă, 2 aprilie și duminică, 3 aprilie 2022.

Dacă totul va merge conform planului, atunci ar fi prima ediție a WrestleMania la capacitate full pe parcursul a două nopți. Vă reamintim că WrestleMania 36 nu a avut public live, iar WrestleMania 37 a avut un număr limitat de fani datorită pandemiei Covid-19.

S-a menționat că ideea evenimentului WrestleMania în două nopți a fost unanim pozitivă. WWE spera să aibă un meci între Roman Reigns vs. The Rock la Mania 38, dar acest lucru este puțin probabil.

De asemenea, WrestleMania 39 va avea loc duminică, 2 aprilie 2023 la SoFi Stadium din Los Angeles, California.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages