Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE a făcut o schimbare importantă în ceea ce privește miza meciurilor Money in the Bank

Așa cum s-a putut observa în timpul Pay-Per-View-ului WrestleMania:Backlash seara trecută, a fost difuzată o reclamă pentru evenimentul Money in the Bank care va avea loc sâmbătă, 2 iulie, pe Allegiant Stadium din Las Vegas.

WWE încearcă să facă acest show mai important decât precedentele ediții MITB, având foarte multe bilete de vândut, așa că miza trebuie să fie mai mare pentru meciurile cheie.

În timpul spotului publicitar, Cody Rhodes a declarat că un superstar și o divă vor câștiga șansa de a fi în Main Event la WrestleMania. Această afirmație este interesantă din mai multe motive.

Anii trecuți, câștigătorul meciului Ladder MITB avea șansa la orice titlu dorea, putând face cash-in oricând în decurs de un an. Cu toate acestea, se pare că acum câștigătorul va ajunge la Mania, ceea ce înseamnă că se va face o schimbare și la meciurile Royal Rumble.

O posibilitatea ar fi ca deținătorul servietei MITB să se lupte pentru titlul WWE, de exemplu. Apoi, câștigătorul meciului Royal Rumble masculin ar putea lupta pentru titlul Universal. La fel ar fi și în divizia feminină, câștigătoarea servietei MITB ar putea lupta pentru centura feminină din RAW la WM, de exemplu. În timp ce câștigătoarea Rumble-ului feminin ar putea lupta pentru centura feminină din SmackDown. Practic, câștigătorii celor două meciuri Rumble nu ar mai putea alege cu cine să se înfrunte.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages