AlumniWWE

WWE a dorit să-i schimbe look-ul lui Adam Cole

Oficialii WWE aveau câteva idei interesante pentru Adam Cole în Main Roster dacă acesta ar fi decis să semneze un nou contract cu compania la sfârșitul lunii august. Cu toate acestea, el a optat să meargă în AEW.

Anterior s-a raportat faptul că WWE voia să-l facă pe Cole manager-ul lui Keith ”Bearcat” Lee. De asemenea, în planul respectiv exista și posibilitatea unui nume nou pentru Cole. Fightful Select, relatează astăzi că pe parcursul discuțiilor a fost inclusă o schimbare de look pentru Adam Cole. Mai exact, el trebuia să-și tundă părul. Cu toate acestea, s-a menționat că fostul campion NXT a spus clar că nu este de acord cu așa ceva.

Oamenii din compania lui Vince McMahon, l-au lăudat pe Adam Cole pentru că a spus în față ce îl deranjează din punct de vedere creativ, chiar și așa…a părăsit ulterior industria.

Cole, a debutat în All Elite Wrestling la Pay-Per-View-ul All Out la începutul acestei luni și de atunci a lucrat în două meciuri. El se va înfrunta cu Jungle Boy la episodul show-ului Dynamite, mâine seară.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !