GamesWWE

WWE a discutat cu EA despre producerea viitoarelor jocuri video ale companiei

Se pare că parteneriatul dintre WWE și Take-Two Interactive (compania-mamă 2K Sports), s-ar putea încheia în viitorul apropiat, ceea ce ar duce la crearea jocurilor video WWE de un alt producător pentru prima dată.

Mike Shaw a raportat pentru Fightful Select că WWE a avut discuții preliminare cu Electronic Arts (EA) despre aducerea viitoarelor jocuri video dedicate wrestling-ului la această companie.

Acest lucru vine într-un moment în care WWE2K22 este privit ca un ultimatum al acestei serii, având în vedere jocul WWE2K20 care a fost un dezastru, drept urmare făcându-se o pauză de un an pentru a reface complet următoarea ediție. Ultimul contract semnat între WWE și 2K Sports a fost în 2016. Surse au indicat că acordul avea o valabilitate de 6 ani cu opțiunea de prelungire. Dacă următorul joc din serie se va vinde bine, atunci parteneriatul s-ar putea extinde, însă dacă se va dovedi a fi un eșec, colaborarea cu EA ar putea deveni inevitabilă.

S-a menționat faptul că discuțiile dintre WWE și EA erau interzise de mulți ani, inclusiv înainte de semnarea contractului cu 2K Sports în 2016, dar cele două companii au început să discute din nou despre un acord încă din prima lună a anului 2021. Acest lucru s-a întâmplat după feedback-ul slab pe care l-a primit WWE2KBattlegrounds.

Oficialii WWE au fost foarte frustrați de lipsa succesului jocurilor recente, conform unei surse. Piața jocurilor video este importantă pentru WWE deoarece oferă venituri majore companiei, însă oficialii cred că au rămas în urma concurenței.

WWE consideră în mod intern că jocurile video trebuie să aibă mai multe motive întemeiate pentru a-și justifica prețul și a atrage fanii să le achiziționeze, ceea ce cu jocurile oferite de 2K nu prea s-a întâmplat.

Oficialii sunt de părere că jocurile lor au primit mai puține resurse în mod nedrept comparativ cu alte titluri precum NBA 2K, care sunt mult mai importante decât WWE2K. Drept urmare, WWE este de părere că vârzările jocurilor sale nu sunt la fel cu cele a NBA 2K din cauza reducerii resurselor de dezvoltare din partea companiei partenere. Începând cu WWE2K15, bugetul alocat dezvoltării jocului a scăzut în fiecare an.

WWE și EA se complimentează între ei de mult timp. Stephanie McMahon a lăudat compania respectivă pentru includerea femeilor în EA Sports NHL, iar COO-ul EA, Laura Miele, a lăudat WWE pentru că a prezentat talentele feminine pe un panou publicitar din Arabia Saudită.

Dacă EA ajunge la un acord cu WWE pentru viitoarele jocuri video a acestei francize, atunci se crede că fanii vor aștepta cu nerăbdare apariția primului joc.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !