Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE a dezvăluit suma cheltuită pe investigațiile asupra lui Vince McMahon

Vince McMahon a fost liderul suprem al WWE timp de aproape patru decenii. Vince a cumpărat compania de la tatăl său și a dus-o pe ”cele mai înalte culmi”. Cu toate acestea, McMahon a ajuns pe prima pagină a ziarelor în luna iunie, după ce i-a oferit în secret 3 milioane de dolari despăgubire unui angajat care a plecat.

Recent, WWE a dezvăluit suma pe care anticipează că o va cheltui datorită investigației asupra lui Vince McMahon. Informațiile au fost făcute publice într-un dosar depus la SEC. Oficialii au specificat că investigația fostului CEO va costa compania în jur de 10 milioane de dolari.

Vă reamintim că Vince a plătit din buzunarul său milioane de euro unor foste angajate ale WWE cu, care a avut relații extraconjugale. Întreaga sumă a survenit din WWE și s-a descoperit după ce situațiile financiare au fost revizuite. Oficialii au văzut cum prețul acțiunilor companiei au scăzut după aflarea veștii că McMahon a demisionat.

Este cunoscut faptul că WWE îi elimină din companie pe cei care ar putea să afecteze reputația. Va fi interesat de urmărit performanța viitoare a respectivei industri.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages