WWEWWE SmackDown

WWE a dezvăluit noul adversar al lui Roman Reigns în timpul înregistrărilor SmackDown-ului de săptămâna viitoare

WWE a înregistrat episodul SmackDown-ului de săptămâna viitoare după încheierea transmisiei show-ului de seara trecută. Vă vom oferi SPOILERE în scurt timp, dar marele angle care s-a întâmplat a fost începutul noului feud al lui Roman Reigns. De mai multe săptămâni, am spus că Reigns și Drew McIntyre se vor înfrunta la Live Event-uri, iar feud-ul lor a început oficial la TV pe parcursul înregistrărilor.

A existat o semnare de contract între Campionii RAW Tag Team RK-Bro și SmackDown Tag Team The Usos. ”Tribal Cheif” a venit în ring pe parcursul segmentului, dar și McIntyre și-a făcut apariția pentru a ”echilibra lucrurile” și a izbucni un conflict.

Roman va fi în prim-plan la WrestleMania:Backlash, așa că se pare că vom vedea un meci între el și Drew la acest eveniment. Conform fanilor prezenți la înregistrările SmackDown-ului, Shinsuke Nakamura nu a venit pe parcursul segmentului, deci japonezul nu va începe un feud cu ”The Big Dog” prea curând, așa cum se bănuia.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !