Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE a decis să renunțe la realizarea unui storyline major

Un raport interesant a apărut în mediul online în cursul zilei de ieri potrivit căruia cei din WWE au avut în plan un storyline important care trebuia să se producă în această primăvară și vară.

WrestleVotes relatează că, din cauza focarului de coronavirus care a forțat WWE-ul să susține show-urile în absența fanilor, acest storyline a fost sistat. Storyline-ul respectiv trebuia să fie la fel de mare ca debutul invaziei Nexus și angle-urile cu explozia limuzinei lui Vince McMahon.

Totul este restrâns datorită faptului că fanii nu pot fi prezenți pentru a reacționa la ange-uri. Acesta este motivul pentru care storyline-ul a fost pus în așteptare.

Nu se știe exact ceea ce aveau planificat oficialii pentru această poveste sau când ei vor permite fanilor să revină la show-urile TV. Lucrurile se schimbă constant datorită coronavirusului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages