WWE

WWE a decis data pentru turneul Queen of the Ring

WWE menține planurile de a organiza un turneu Queen of the Ring în acest an. Săptămâna trecută, am raportat faptul că oficialii aveau planuri provizorii pentru acest turneu în Main Roster, difuzat pe Peacock. Atunci, nu se știa când va avea loc exact.

Astăzi, Andrew Zarian de la Mat Men Podcast relatează că turneul va avea loc în octombrie la RAW și SmackDown. Încă nu se știe când se va desfășura finala.

Zarian a spus: „Referitor la turneul Queen of the Ring în prezent este programat să înceapă pe 8 octombrie la SmackDown și să continue pe 11 octombrie la RAW.”

WWE a organizat primul Pay-Per-View dedicat divelor, Evolution, în octombrie 2018, la Nassau Veterans Memorial Coliseum, din Uniondale, New York, iar Main Event-ul a fost Nikki Bella vs. Ronda Rousey.

Spre deosebire de turneul original care avea loc într-o singură noapte, turneele recente King of the Ring au inclus meciuri pe parcursul a câteva zile sau săptămâni și se pare că și în cazul versiunii feminine se va întâmpla la fel.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !