Sustineti InRing.Ro
AEWAEW DynamiteAEW PPVWWE

WWE a dat în judecată AEW pentru numele ”Bash at the Beach”?

Se pare că oficialii din WWE nu sunt mulțumiți de faptul că AEW își menține decizia de a folosi numele ”Bash at the Beach” pentru episodul Dynamite de săptămțna viitoare pe TNT.

Dave Meltzer a menționat în cadrul Wrestling Observer Radio că The Elite au ținut un discurs în fața fanilor după înregistrările Dark din Miami și s-a menționat că aceștia au făcut demersuri legale pentru a obține drepturile de autor asupra numelui ”Bash at the Beach” pentru a-l utiliza în episodul Dynamite de săptămâna viitoare.

Nu există informații dacă WWE a intentat de fapt o acțiune judecătorească împotriva AEW, dar trebuie să menționăm faptul că Cody Rhodes a înregistrat brand-ul ”Bash on the Beach” anul trecut precum și cel pentru WCW. Aceste nume fiind create de tatăl său, Dusty Rhodes.

Evenimentele care au loc săptămâna viitoare pe ”Rock ‘n’ Wrestling Rager at Sea: Part Deux” fac parte din turneul ”Bash at the Beach” al AEW”, iar episodul Dynamite de săptămâna viitoare se desfășoară tot sub acest nume. Cei din AEW țin lucrurile sub control astfel încât să nu pară că sunt prea îngrijorați de amenințările legale ale WWE-ului.

WWE a mai făcut amenințări similare și altor promoții de-a lungul anilor și, de obicei, le-au retras din moment ce nu dau bani pentru a le combate în instanță. În cazul celor din AEW, aceștia au foarte mulți bani pentru a lupta împotriva WWE, dacă este necesar, rămâne de văzut ce se va întâmpla în această situație.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages