Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE PPV

WWE a confiscat Banner-ele cu Bray Wyatt la SummerSlam 2021

Un fan care s-a așezat în apropierea ring-ului la Pay-Per-View-ul SummerSlam de sâmbăta trecută, a avut la el un banner mare cu Bray Wyatt pe care l-a ridicat în Pre-Show-ul evenimentului în timpul unui meci între Big E vs. Baron Corbin.

Dave Meltzer a menționat în timpul Wrestling Observer Radio că WWE a confiscat banner-ele care aveau legătură cu fostul campion Universal.

„Ați văzut că oficialii confiscă lucruri ce au legătură cu Wyatt? A apărut un mare banner cu Bray Wyatt în timpul meciului dintre Big E și Baron Corbin, care a fost confiscat foarte repede. Mi s-a spus că oficialii l-au luat din mâna fanului, care inițial s-a opus, dar a acceptat până la urmă.”

Toate rapoartele recente indică faptul că Bray Wyatt se îndreaptă către AEW după ce îi expiră clauza de neconcurență de 90 de zile. Wyatt a fost concediat din WWE pe 31 iulie datorită reducerilor bugetare, în ciuda faptului că oficialii aveau în plan ca el să revină în această lună.

Bray Wyatt a lucrat ultima dată pentru WWE la WrestleMania 37, unde a pierdut împotriva lui Randy Orton din cauza interferenței ciudate a Alexei Bliss.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages