AlumniWWE

WWE a concediat-o pe Nia Jax pentru că nu este vaccinată

The New York Post raportează că WWE a concediat-o pe Nia Jax deoarece aceasta nu este vaccinată. S-a menționat că acest lucru a fost confirmat de o sursă a companiei care cunoaște situația. Jax, nu a făcut declarații despre cele întâmplate.

De asemenea, Nia, se află pe lista celor 17 superstaruri care au fost concediate în cursul zilei de ieri. Pe lângă aceste concedieri, în această săptămână au rămas fără loc de muncă și persoanele din birourile WWE. Motivul acestei decizii se datorează reducerilor bugetare.

Acum, se pare că, Andrew Zarian, susține această știre spunând că probabil alte 4 superstaruri au fost concediate din cauza nevaccinării. Oficialii doresc ca toți cei care lucrează în companie să fie vaccinați pentru a evita un alt focar Covid-19, pentru că au existat mai multe focare anul trecut la începutul și în perioada de vârf a pandemiei. Refuzul lui Jax de a se vaccina, poate explica, de asemenea, absența ei la WWE TV.

Vă reamintim că Nia Jax, a fost scoasă de la WWE TV în luna septembrie, după ce Shayna Baszler a atacat-o vicios într-un episod al RAW-ului. La acea vreme, totul părea să facă parte din storyline. WWE a oferit detalii despre accidentarea sa, care se crede a fi fost keyfabe și nu legită.

„Nia Jax, a suferit o fractură la cotul stâng, care ncesită intervenție chirurgicală așa că ea va lipsi din acțiune o perioadă nedeterminată de timp.”

În acea perioadă era clar că va fi scoasă de la TV pentru mai mult timp și se pare că nevaccinarea ei ar fi adevăratul motiv pentru care s-a întâmplat asta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !