WWE

WWE a concediat 60 de persoane în această săptămână

A fost o săptămână agitată pentru multe persoane din WWE, deoarece zeci de foști angajați au rămas fără un loc de muncă din cauza reducerilor bugetare și a dorinței de consolidare a posturilor redundante. Unii dintre oamenii care au fost concediați se aflau în companie de mulți ani.

Wrestlenomics relatează că, cel puțin 60 de persoane au fost concediate în această săptămână. Reducerile au avut loc în diferite departamente, dar partea digitală a fost cea mai afectată, mai mulți angajați ai WWE Network fiind dați afară alături de alți oameni din divizia WWE Studios. Crainicul Tom Phillips, a fost și el concediat, la doar câteva săptămâni după ce l-a înlocuit pe Adnan Virk, care a fost și el concediat și înlocuit de Jimmy Smith.

Cele întâmplate i-a șocat pe cei din companie și rămâne de văzut dacă vor mai urma și alții pe listă, pentru că președintele WWE, Nick Khan, continuă să se ocupe de asta.

Talentele din United Kingdom sunt îngrijorate, deoarece se presupune că unele superstaruri din NXT UK vor fi concediate în curând. Nu se știe exact când se va întâmpla acest lucru.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !