Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE a anunțat membrii The New Day că vor fi separați din nou în Draft-ul acestui an

Deși The New Day este încă un stable din punct de vedere teoretic, deoarece Kofi Kingston și Xavier Woods reprezintă stable-ul ca o echipă, în timp ce Big E este un superstar individual, cei 3 nu sunt în același brand.

WWE a separat pentru prima dată acest stable în timpul Draft-ului de anul trecut, Big E rămânând în SmackDown, iar Kingston și Woods au fost mutați în RAW. Când Big E a făcut cash-in la începutul acestui an, câștigând titlul WWE de la Bobby Lashley, stable-ul a revenit în același brand pentru o scurtă perioadă de timp.

Cu toate acestea, în timpul recentului Draft, Big E a rămas la RAW, în timp ce Xavier și Kofi au mers în SmackDown. Pe parcursul unui interviu pentru TalkSport, Big E, a dezvăluit că oficialii i-au din timp lui și colegilor săi că se vor despărți iarăși.

„Am fost anunțați, așa că știam venirea acestui moment și nu ne-a șocat. Speram, totuși, că vom fi în același brand, ei putând să-și facă treaba, așa cum mi-aș fi făcut-o și eu. Este întotdeauna dezamăgitor acest sentiment. Pot spune că, în ultimul an cât am stat la SmackDown, în timp ce colegii mei de echipă erau în RAW, am evoluat ca superstar independent. Au existat câteva beneficii ale separării, încerc să găsesc partea bună a lucrurilor, încă e nasol.”

El a menționat că, nu vrea să stea în fața prietenilor săi, în timp ce evoluează sau să-i susțină de la marginea ring-ului, pentru că nu crede că le-ar fi cel mai bine. În schimb, ei doar încearcă să profite la maximum de ceea ce li se întâmplă acum.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages