Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

WWE a anunțat Main Event-ul Pay-Per-View-ului Crown Jewel 2021 din Arabia Saudită

Se pare că WWE a anunțat deja Main Event-ul pentru Pay-Per-View-ul Crown Jewel din acest an care va avea loc bineînțles în Arabia Saudită. Oficialii au confirmat prin intermediul social media faptul că Roman Reigns (cu Paul Heyman în conțul său) își va apăra titlul Universal împotriva lui Brock Lesnar.

Acest meci a survenit în urma apariției lui Lesnar la PPV-ul SummerSlam de luna trecută. Săptămâna trecută la SmackDown, Brock s-a confruntat cu Reigns și a spus că Heyman știa că el va fi la SummerSlam.

Cu toate acestea, înainte de show-ul Crown Jewel, ”Tribal Cheif” își pune centura Universală în joc împotriva lui ”Demon” Finn Balor la Extreme Rules pe 26 septembrie. De asemenea, Crown Jewel are loc marți, 21 octombrie, la ora 1pm difuzat pe Peacock în SUA și pe WWE Network pentru publicul din Europa.

Așa cum am raportat anterior, Brock Lesnar a revenit în WWE datorită nemulțumirii celor de la FOX după ce CM Punk a semnat cu AEW. La un moment dat, au existat planuri pentru un meci între Lesnar vs. Reigns la o viitoare ediție a WrestleMania. Nu se știe dacă acele planuri au rămas în vigoare.

Este de așteptat ca un meci între Bobby Lashley vs. Goldberg să fie adăugat pe card-ul acestui eveniment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages