Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE a anunțat locația Pay-Per-View-ului SummerSlam 2021

Este oficial! WWE a anunțat locația pentru Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, în timpul show-ului Bellmont Stakes pe NBC. Un sport publicitar a confirmat faptul că evenimentul va avea loc la Allegiant Stadium din Las Vegas Raiders. Asta înseamnă că vor fi prezenți în jur de 60.000 de fani dacă vânzarea biletelor va decurge bine.

SummerSlam va fi difuzat live pe Peacock sâmbătă, 21 august. Data evenimentului este interesantă, deoarece Manny Pacquaio se va lupta în Las Vegas în acea noapte. Meciul lui va primi multă atenție din partea presei și a fanilor, pentru că ar putea fi ultima oară când Pacquaio intră într-un ring de box.

Oficialii vor avea nevoie de cel puțin un Main Event major dacă vor să umple stadionul. S-a zvonit că John Cena se va înfrunta cu Roman Reigns pentru titlul Universal la acest show și există planuri pentru revenirea lui Brock Lesnar, Bobby Lashley fiind adversarul acestuia.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages