Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE PPVWWE SmackDown

WWE a anunțat greșit meciul pentru titlul Universal de la WrestleMania 37

Roman Reigns trebuia să se confrunte cu Goldberg pentru titlul Universal la WrestleMania 36 anul trecut, dar acest lucru nu s-a întâmplat. „The Big Dog” a plecat acasă datorită pandemiei Covid-19 iar Braun Strowman a fost cel care s-a confruntat cu Goldberg.

Nu se știe din ce motive la SmackDown-ul de seara trecută, oficialii au afișat un text în partea de jos a ecranului, unde promovau meciul pentru titlul Universal care a fost anulat la WrestleMania 36.

Probabil a fost făcută o greșeală, dar Reigns nu se va înfrunta cu Goldberg la cel mai important eveniment anual al companiei. A fost confirmat faptul că Roman își va pune centura în joc contra lui Edge la Mania. Această greșeală din partea producției este destul de interesantă. Rare ori se întâmplă ca cei din WWE să greșească dar este și mai interesant faptul că au pregătit textul respectiv.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages