Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE a anulat un meci de la FastLane 2021

Până în acest moment, cei din WWE au anunțat doar câteva meciuri pentru Pay-Per-View-ul FastLane din acest an și se pare că un meci a fost liminat de pe card.

La RAW-ul din această săptămână, Braun Strowman și Shane McMahon trebuiau să aibă un meci, dar lucrurile nu au decurs tocmai bine iar meciul nu a început în mod oficial. Shane l-a trecut pe Strowman printr-o masă și apoi a turnat vopsea peste el pentru a încheia segmentul.

Mai târziu în cadrul show-ului respectiv, oficialii au confirmat un meci între Strowman vs. Shane McMahon pentru FastLane. Cu toate acestea, fanii au început să observe că meciul nu există în card-ul evenimentului pe site-ul WWE.com. De asemenea, nu există nicio mențiune despre acesta pe conturile de social media ale WWE.

Poate că a fost făcută doar o greșeală și WWE va adauga în cele din urma meciul la PPV. Acum, nu se știe dacă meciul va avea loc conform planului inițial.

Pay-Per-View-ul WWE FastLane va avea loc duminică, 21 martie 2021 la Tropicana Field din St. Petersburg, Florida, și va fi difuzat pe WWE Network & Peacock.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages