Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE a anulat planurile pentru Kevin Owens în SmackDown

RAW-ul de săptămâna aceasta a marcat începutul build-upului confruntării dintre Kevin Owens și ”Stone Cold” Steve Austin la evenimentul WrestleMania 38 de luna viitoare. Fostul campion Universal i-a propus membrului Hall of Fame să apară la ”KO Show” în cadrul Mania, iar Steve Austin a acceptat printr-un videoclip o zi mai târziu.

Se pare că WWE avea planuri pentru Owens la SmackDown-ul din această săptămână, chiar dacă KO este în roster-ul RAW-ului, deoarece Fightful Select a raportat că Owens trebuia să facă un promo în ring la episodul de vineri seară a show-ului albastru.

Cu toate acestea, oficialii au decis să difuzeze un video package pentru a recapitula disputa dintre Kevin Owens și ”Stone Cold”. S-a menționat că promo-ul anulat ar fi fost produs de Jason Jordan.

Nu se știe de ce promo-ul în ring a lui Owens a fost retras din respectivul show, dar am relatat că Vince McMahon s-a implicat foarte mult în SmackDown-ul trecut, fiind făcute diverse modificări script-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages